Світлодіодні лампи – прогресивне сучасне рішення

5 лютого 2022, 12:00оновлено 6 лютого 2022, 16:01
167
Світлодіодні лампи – прогресивне сучасне рішення

Збільшення споживання обсягів електроенергії змушує користувачів економити, а це означає не тільки менше використовувати електричні прилади, а й користуватися енергоефективними рішеннями. Одне з них – це світлодіодні лампочки. Повна заміна звичайних ламп розжарювання світлодіодними лампами є гарантом отримання якісного світла, а підсумкові платежі наприкінці місяця будуть суттєво меншими.

Технологія виробництва передбачає застосування напівпровідникових кристалів. Світло випромінюється у видимому діапазоні світла, причому відсутнє виділення тепла. Ознайомитись з новітніми стандартами у освітленні можна тут https://www.brille.ua/ua/pokupka-svetodiodnyh-lamp/, де інтернет-магазин "Brille" пропонує на вибір велику кількість ламп з різними технічними характеристиками. Допомогу у виборі забезпечать інформаційні матеріали та консультації від менеджерів.

Плюси LED освітлення

відео дня

Переваги ламп, виготовлених за технологією LED (Light Emitting Diode), визначаються їхньою ж конструкцією та особливостями:

  • безпека через відсутність шкідливих компонентів у складі;
  • тривалий термін служби, що перевищує звичайні лампи розжарювання;
  • економічність використання через низьке енергоспоживання;
  • міцність та стабільність конструкції;
  • простота утилізації та подальшої обробки.

Під час роботи з такими лампами технічне обслуговування не потрібне. Навіть пил не потрібно витирати, адже лампи не виділяють тепло і не змінюють своєї структури навіть через багато років інтенсивної експлуатації.

Форма колби

Завдяки різноманітності форм можна використовувати лампи в найсміливіших і незвичайних інтер'єрах. Наприклад, абажури та конструкції світильників можуть бути вузькими, довгими, широкими, овальними, квадратними тощо.

Стандарт – це грушоподібна або куляста форма. Вони гарантують ідеальний розподіл світла з усіх боків. Точкове освітлення вимагає іншої конструкції лампи та використовується форма у вигляді капсули або свічки.

Співпраця з магазином "Brille"

Основний асортимент інтернет-магазину – освітлювальна техніка різного типу. Каталог включає люстри та світильники, стельові, настінні та офісні моделі джерел світла, торшери, бра, фурнітуру та багато іншого. На території України працює 25 магазинів, куди клієнти можуть звернутися за допомогою та наочно побачити неперевершеність та оригінальність освітлювальних приладів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти