Стало відомо, якого політика українці ставлять вище Зеленського

16 грудня 2020, 19:19
Більшість українців переважно висловлюють недовіру до всіх політиків.
Разумков
Разумков викликає симпатії українців / УНІАН

Спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову українці, як показало опитування, довіряють набагато більше, ніж президенту Володимиру Зеленському.

Як свідчать дані соціології, проведеної Центром Разумкова, громадяни України з величезною недовірою ставляться до всіх політиків, яких їм запропонували в опитувальнику.

У порівнянні з іншими, дещо краще люди ставляться до Дмитра Разумкова (довіряють 35%, не довіряють — 52%), потім – до Віталія Кличка (відповідно 30% і 59,5%) і до Володимира Зеленського (відповідно 30% і 64%).

Зазначимо, рівень довіри до Разумкова перевищив симпатії виборців до глави держави.

Як відомо, дослідження проводилося з 4 по 9 грудня 2020 року, всього було опитано 2018 повнолітніх жителів підконтрольної Україні території.

читайте такожВ ОБСЄ пройшлися за опитуванням Володимира Зеленського

Соцопитування в Україні

  • Дослідження Центру Разумкова, проведене в грудні, свідчить про те, що 42% респондентів назвали президента Володимира Зеленського головним розчаруванням року. П'ятого президента Петра Порошенка – який посів друге місце-назвали розчаруванням року 10% українців.

  • Згідно даними опитування Київського міжнародного інституту соціології, який проводився в жовтні-листопаді, до Верховної Ради могли б пройти 6 партій. Серед них-ОПЗЖ, європейська солідарність, Слуга народу, Батьківщина, Сила і честь, А також Радикальна партія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти