У СБУ розповіли, чи будуть вручати підозру Стерненку у справі про вбивство

18 травня 2020, 10:06
В українській спецслужбі дали офіційний коментар - чи планується вручення Сергію Стерненку підозри у справі про вбивство.
Стерненко
Сергій Стерненко біля будівлі СБУ/ УНІАН

Співробітники СБУ не планують вручати в понеділок, 18 травня, одеському активісту Сергію Стерненку підозру у справі про вбивство.

Таке повідомлення опублікували представники прес-групи спецслужби. "Служба безпеки України повідомляє, що Сергій Стерненко викликаний на 09.00 18 травня для проведення окремих слідчих і процесуальних дій, які на даний момент часу не пов'язані з оголошенням йому підозри. Активізація навколо цієї справи в інформаційному полі є нічим іншим, як свідомим прагненням загострити ситуацію в публічній площині та створити додаткові можливості для подальшого тиску на слідство. Яке, на жаль, не поверне до життя вбиту раніше людину", ‒ заявили в СБУ.

Нагадаємо, в кінці травня 2018-го Сергій Стерненко в Одесі завдав смертельну рану ножем жителю Чорноморська Івану Кузнєцову, а також поранив Олександра Ісайкула. Сам активіст стверджує, що лише захищався від нападу. Ісайкул, за даними слідства, поїхав і знаходиться за межами України.

відео дня

Зараз Нацполіція розслідує вбивство Кузнєцова як умисне. Відомо, що ця справа передана за інстанцією з Одеси в Київ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти