Створює тренд зі співчуття росіянам: Подоляк нагадав Шольцу, що 71% громадян РФ за війну в Україні

18 березня 2022, 11:26
Не можна розділяти Путіна і росіян, говорячи про вину РФ за вторгнення в Україну, наголосив радник керівника ОП.
Михаил Подоляк
Подоляк нагадав Шольцу, що 71% громадян РФ за війну в Україні/ Офіс президента України

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк дорікнув канцлеру Німеччини Олафу Шольцу за те, що він розділяє простих росіян і президента РФ Володимира Путіна, говорячи про вину за вторгнення в Україну.

Подоляк нагадав Шольцу, що, згідно з офіційними даними, 71% громадян Росії виступають за проведення воєнних дій в Україні. Про це радник керівника ОП написав на своїй сторінці у Twitter.

Також він наголосив, що така поведінка Шольца може сприяти започаткуванню неправдивого тренду зі співчуття росіянам.

"Канцлер Олаф Шольц, прагнучи виправдати свою нерішучість, пропонує розділити простих росіян і Путіна як автора війни. У Європі це може стати помилковим трендом. Бо офіційно 71% росіян категорично підтримують війну проти України і масові вбивства наших громадян. Майте це на увазі", – написав Подоляк.

Нагадаємо, згідно з даними двох опитувань групи незалежних російських соціологів, 71% населення країни-агресора Росії підтримує її напад на Україну і відчуває з цього приводу гордість, радість, повагу, довіру або надію. За результатами опитування, близько 75% населення Росії дізнаються новини про війну з телевізора, зокрема 87% з них (64% всіх росіян) – з програм федеральних телеканалів.

Раніше радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк наголосив, що підпис на угоді в майбутньому навряд чи стримає Володимира Путіна від подальшої агресії. Україна могла б зупинити Росію, але ніхто не хоче допомагати нашій державі у цій війні.

"Якщо комусь не подобається, будь ласка, станьте поруч із нами і воюйте – запрошуємо армію Польщі, Франції та США. Або закрийте небо над Україною. Тоді ми не будемо вести переговори з Путіним, лише воювати", – наголосив Подоляк.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти