ЗМІ назвали причину відходу Мендель від президента Зеленського

30 квітня 2021, 18:03
Як розповіли журналістами джерела з в офісі президента, Юлія Мендель вже давно мала намір покинути пост прес-секретаря Володимира Зеленського.
ЗМІ назвали причину відходу Мендель від президента Зеленського
Юлія Мендель / УНІАН

Юлія Мендель вже давно мала намір покинути пост прес ‒ секретаря президента України Володимира Зеленського - з багатьох причин. Про це повідомляє портал Країна з посиланням на свої джерела в офісі президента.

Повідомляється, на відхід Мендель впливають два фактори. По-перше, непростий її характер і постійні скарги на умови роботи.

"Юлія постійно скаржилася на невелику зарплату, на те, що їй грошей не виділяють на покупку стильного одягу через що її вбрання постійно висміювали в ЗМІ. То ще на щось. Дівчина, прямо скажемо, з непростим характером", - заявило джерело.

Другий фактор, за його словами, погане ставлення до неї керівника офісу президента Андрія Єрмака.

"Можливо це і головний фактор. Єрмак критикував її роботу постійно і проводив лінію, що прес-секретаря потрібно міняти. До Мендель звичайно було багато питань чисто професійного плану. Але, не виключено, що в даному випадку грав свою роль і інший момент - Юлія прийшла в офіс ще до Єрмака і була альтернативним главі ОП каналом комунікації Зеленського з громадськістю. Тепер же всі канали будуть замикатися на Єрмака", ‒ підсумувало джерело.

Є інформація, що Мендель вже двічі писала заяву про звільнення за власним бажанням, але обидва рази його блокував особисто президент Зеленський. Але в цьому раз рішення про її відхід прийнято.

читайте такожПаризький стиль Мендель розгромила експерт: окуляри спікера " пішли в народ"

Відставка Юлії Мендель:

  • Раніше повідомлялося про те, що Юлія Мендель написала заяву на звільнення.
  • Як повідомляють ЗМІ, Юлія Мендель більше не буде спікером президента, їй зараз шукають заміну. Також, можливо, що Мендель залишиться в прес-службі, але на іншій позиції.
  • Підкреслюється, що Мендель намагається піти вже втретє. Однак раніше її заяви відмовлялися підписувати через нібито прихильне ставлення самого Зеленського.
  • Стверджується, що у прессекретаря багато претензій до роботи.
  • Юлія Мендель зайняла посаду прессекретаря президента Зеленського в липні 2019 року. Раніше працювала на телеканалах ICTV, Еспресо, інтер, співпрацювала з The New York Times.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти