Смертельна ДТП на Волині: машину розірвало на частини, а водій помер на місці

13 серпня 2021, 17:59
Водій не впорався з керуванням.
Смертельна ДТП на Волині: машину розірвало на частини, а водій помер на місці
Машина злетіла в кювет на повороті / НПУ

Смертельна ДТП сталася у п'ятницю, 13 серпня, близько сьомої ранку на Волині між селами Войниця та Холопичі Володимир-Волинського району. В аварії загинув водій автомобіля.

Як повідомили у поліції Волинської області, водій BMW не впорався з керуванням, адже на повороті не врахував ситуацію на дорозі і з'їхав у лівий кювет. В результаті машина влетіла в дерево, а від отриманих травм він помер на місці.

Крім водія в машині був 17-річний пасажир. Його у важкому стані з різними травмами доставили в реанімацію.

Смертельна ДТП на Волині: машину розірвало на частини, а водій помер на місці

Слідчі вже відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть.

Дивіться відео: ДТП в Україні

Нагадаємо, раніше у Хмельницькій області на величезній швидкості зіткнулися два легковики - Dacia Logan і Mersedes. В результаті ДТП загинули три людини, в тому числі і 3-річна дитина. Винуватець аварії - інспектор патрульної поліції Хмельницького.

Також раніше в селі Мохнатин Новобілоуської ОТГ сталася жахлива ДТП. Легковий автомобіль в'їхав в приватний будинок. У ДТП загинули двоє чоловіків. Аварія сталася ввечері. Дівчина 2003 року народження, яка керувала транспортним засобом, не впоралася з керуванням. Згодом машина влетіла в приватний будинок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти