Смаколики, дитяча залізниця, танці і концерт: у Києві влаштували дитяче свято

6 листопада 2022, 16:07
43
У Києві на території депо "Київська дитяча залізниця" відбулося дитяче свято, в якому взяли участь близько 350 родин.
Смаколики, дитяча залізниця, танці і концерт: у Києві влаштували дитяче свято


Як повідомила на своїй сторінці у Facebook народний депутат Леся Забуранна, під час заходу малеча каталася на дитячій залізниці. Також для дітей та дорослих пройшов танцювальний майстер-клас від артистки "Жіночого кварталу" Марти Адамчук, кулінарний майстер-клас від Руслана Сенічкіна, художній майстер-клас та професійно-орієнтований квест.

А завершилось усе зірковим концертом за участі Аліни Лі, Людмили Барбір, Ліди Лі, Люсі Кави.

відео дня

"Діти - наше найцінніше, що мусимо вберегти від жахів війни. За час війни до наших партійних хабів Слуги Народу у Києві з різними проханнями звернулася величезна кількість родин з дітьми. Це й внутрішньо переміщенні особи, що знайшли прихистку у Києві; й малозабезпечені сім’ї, де батьки втратили роботу; й родини, де хтось з батьків загинув, боронячи Україну. Розуміючи все, що сьогодні переживають маленькі українці, ми з командою вирішили хоча б один день перетворити на суцільне свято, безтурботне та веселе. Велика подяка за неймовірну організаційну роботу Амірану Абашидзе - ЗЕ Молодіжка у Києві", - написала Забуранна.

Також дітей під час заходу вгощали піцою та солодощами.

"Величезна подяка за допомогу в організаціі чудового свята Благодійному фонду Олександра Пікалова, BMW Motorrad Україна, Fun Quest, Worlds Rice, Заміському комплексу Sobi Club, Coffeeton, Study EveryBuddy, Confetti Party Kiev, ArtRent, S*EVENT, Viva Clinic. Вас так багато і разом ми - велика сила! Саме у посмішках та щасливих очах дітей є сенс те, за що ми боремося! І ми вистоїмо, щоб наші діти жили повним життя на вільній землі", - пише депутат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти