"Слуга" Віталій Безгін видав довіреність на депутата "Єдиної Росії" щодо свого майна в Криму – ЗМІ

31 січня 2023, 12:32
Безгин
Віталій Безгін / фейсбу-сторінка Віталія Безгіна

Народний депутат України, Голова підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою Комітету з питань організації державної влади Віталій Безгін у 2020 році оформив довіреність у Криму на депутата "Єдиної Росії" Галину Герасімову. Відповідні документи опублікувало видання "Цензор.НЕТ" із посиланням на пост головного редактора Юрія Бутусова.

Видання відзначає, що народний депутат України Віталій Безгін народився та тривалий час жив у Криму до початку російської агресії, але потім окуповану територію не відвідував. Цензор.Нет отримав матеріали щодо його майнових та родинних зв'язків Слуги народу в окупованому Криму.

Згідно з джерел, 15 жовтня 2020-го року Безгін видав довіреність на розпорядження часткою в нерухомому майні, а саме в квартирі АР Крим, місто Євпаторія, вулиця "60 років Жовтня", будинок 26, кв. 160 на ім’я своєї рідної тітки Герасимової Галини Віталіївни. Згідно з офіційними даними РФ, Галина Герасімова на момент укладання довіреності та по цей день є депутатом державної ради окупаційної адміністрації Крим від правлячої путінської партії "Єдина Росія", та займає посаду заступника голови комітету з державного будівництва та місцевого самоврядування:

відео дня

Співробітництво у будь-яких формах з державними зрадниками та російською агентурою під час війни неприпустимо для громадян України. Це порушення закону:

- Стаття 111-1. Колабораційна діяльність - встановлення та утвердження тимчасової окупації частини території України, невизнання поширення державного суверенітету України на тимчасово окуповані території України;

- Стаття 436-2. Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, відзначає видання.

Нагадаємо, Безгін також є членом Тимчасової слідчої комісії ВР з питань розслідування можливих протиправних дій представників органів державної влади та інших осіб, що могли сприяти порушенню державного суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності України і становити загрозу національній безпеці України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти