Ситуація у Чернігові напружена, робимо все можливе, щоб люди могли виїхати – Тимошенко

23 березня 2022, 11:33
Ситуація у Чернігові напружена, робимо все можливе, щоб люди могли виїхати – Тимошенко

Попри постійні обстріли Чернігова, у місто вдається доставляти продукти. Центральна влада разом з керівництвом області і міста роблять усе можливе задля того, щоб Чернігів не перетворився на другий Маріуполь.

Про ситуацію із забезпеченням Чернігова заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко розповів під час прямого включення на українських телеканалах.

"Ситуація у Чернігові дійсно напружена. Велика подяка міському голові і обласній військовій адміністрації: вони працюють в тандемі і роблять все, чим можуть допомогти людям. Дійсно електрики немає та води немає. Але за останні тижні зусиллями і Укрзалізниці, і автомобільним транспортом було направлено дуже багато гуманітарної допомоги до самого міста Чернігова та Чернігівської області, щоб у людей було просто що їсти та пити", - сказав Тимошенко.

відео дня

Спроби домовитись з російською стороною про гуманітарний коридор не мають успіху, тому організований вивіз мешканців з міста наразі неможливий, хоча ще тиждень тому такі коридори працювали.

Водночас, запевнив Тимошенко, українська влада не зупиняється у намаганні вивезти людей з міста.

"Ми робимо все, щоб там була вода, їжа. І робимо все, щоб люди, які бажають виїхати з Чернігова, могли це зробити", - сказав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти