"Зробимо все, щоб вам не знадобилися": українців закликали купувати генератори

8 жовтня 2023, 10:41
Українцям слід посилити автономну роботу пристроїв, для використання якої потрібна електроенергія, сказав міністр енергетики Герман Галущенко.
Галущенко, генератор
Купуйте генератори на зиму, держава зробить все, щоб вони не знадобилися - Галущенко / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, depositphotos.com

Українцям на зиму потрібно купувати генератори і аналогічні прилади, щоб підтримувати автономну роботу пристроїв. Держава буде робити все можливе, щоб вони не стали в нагоді. Про це заявив міністр енергетики Герман Галущенко.

В ефірі Ми-Україна він розповів про те, що українцям бажано придбати генератори, щоб підтримувати роботу пристроїв, для функціонування яких потрібна електроенергія.

За словами міністра, держава робитиме все, щоб такі пристрої людям не знадобилися.

відео дня

"Якщо є можливість, підсилюйте автономне функціонування, зробіть це. А ми, зі свого боку, разом з нашою ППО будемо робити все, щоб ця техніка вам не знадобилася", - підкреслив Герман Галущенко.

Дивіться відео, в якому Галущенко закликав українців купувати генератори:

генератор
Українцям краще купити про всяк випадок генератори - Галущенко / скріншот Главред

Що може чекати на Україну взимку

Взимку буде багато атак Росії ракетами і дронами, попередив українців президент Володимир Зеленський. На думку гаранта, окупанти будуть застосовувати, в тому числі, іранські дрони. Україна потребує захисту.

У ЄС розкрили, чи готова енергосистема України "пережити" зиму. У матеріалі Reuters сказано, що енергетична система української держави залишається уразливою. Додаткову стійкість створити поки що не вдалося.

Восени і взимку війська РФ можуть застосувати рекордне число БПЛА Shahed, вважає речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат. Він нагадав, що за минулий опалювальний сезон російські загарбники застосували проти України понад 1000 безпілотників.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти