СБУ знову спрацювала на випередження, - експерт про зірвані теракти в Києві

24 жовтня 2024, 19:54
40
СБУ знову спрацювала на випередження, - експерт про зірвані  теракти в Києві

Служба Безпеки, попередивши криваві теракти в столиці, ще раз продемонструвала, що працює на випередження і знаходиться на крок попереду ворога. Про це пише політолог Олексій Голобуцький.

Експерт коментує затримання Службою Безпеки двох російських агентів, які планували підірвати у людному місці Києва вибухівку з пластиду. "Служба врятувала життя десятків або навіть сотень жителів української столиці. Команда Малюка стала не тільки автором постійних "бавовн" на території росії, але і захищає мирних українців у тилових містах", - акцентує політолог.

Голобуцький нагадує, що це не перший попереджений СБУ кривавий теракт в українській столиці. "Минула спроба влаштувати вибухи з масовими жертвами була 9 травня. І також завершилась арештом всіх агентів рф. Попередження терактів – важливий напрям роботи для будь-якої спецслужби", - вважає експерт.

відео дня

"Росія зацікавлена у якомога більшій кількісті жертв, що викличе паніку серед мирного населення. Втім результат для росіян один. Виконавці теракту затримані, замовники встановлені. Як встановлений і весь ланцюжок дій злочинців. Агенти ГРУ були завербовані через тг-канали – це традиційний в останній час спосіб вербовки. Тепер терористів чекає довічне ув’язнення", - резюмує політолог.

Нагадаємо раніше стало відомо, що СБУ і Нацполіція провели спільну операцію і затримали двох агентів рф. Вони мали підготувати саморобний вибуховий пристрій та підірвати його в одному із багатолюдних місць столиці. Агенти мали використати два мобільних телефони, до яких потрібно було під’єднати детонатор з пластидом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти