Save Ukraine - #StopWar: телемарафон отримав перемогу на фестивалі "Серце Європи" у Варшаві

18 листопада 2022, 13:26
Save Ukraine - #StopWar: телемарафон отримав перемогу на фестивалі

У четвер, 17 листопада, стали відомі переможці 2-го Міжнародного телевізійного фестивалю "Серце Європи". Цьогоріч найкращі проєкти суспільних мовників з Польщі, Болгарії, Хорватії, Чехії, Естонії, Грузії, Угорщини, Латвії, Литви, Сербії, Словаччини, Словенії та України обирали у 5 категоріях. Міжнародні експерти з телевізійної галузі, що увійшли до складу професійного журі, визначали переможців з понад 100 отриманих заявок.

Save Ukraine - #StopWar: телемарафон отримав перемогу на фестивалі

Так, телемарафон Save Ukraine — #StopWar, що пройшов на базі польського телеканалу TVP у березні та реалізований командами 1+1 media, фестивалю Atlas за сприяння Суспільного мовлення, отримав перемогу в основній категорії "Діджитал".

Нагадаємо, що більш ніж 30 телеканалів з усього світу транслювали благодійний телемарафон на підтримку України, який відбувся 27-го березня, в перший місяць української боротьби проти зухвалої повномаштабної агресії рф. Сумарно прямий ефір Save Ukraine — #StopWar переглянуло близько 80 млн людей, а комунікаційна кампанія в соціальних мережах та в медіа обʼєднала більше 17 млн людей.

Save Ukraine - #StopWar: телемарафон отримав перемогу на фестивалі

Під час телемарафону до глядачів звертались політичні лідери багатьох країн світу, а лайнап заходу — всесвітньо відомі артисти Sting, Fatboy Slim, Within Temptation, Bastille, BrainStorm, Beissoul & Einius, Salvador Sobral, Idina Menzel, Nino Katamadze, українські зірки Monatik, Тіна Кароль, The HARDKISS, Океан Ельзи, Jamala, Go_A, ДахаБраха, Один в каное, alyona alyona, Антитіла, Pianoбой, Melovin, Артем Пивоваров, Alina Pash, Kadnay, Latexfauna, Руслана, Dakh Daughters, TVORCHI, NK та інші.

Телемарафон відбувся за підтримки Київстар, Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства закордонних справ, а також Міністерства соціальної політики. Ідейними натхненниками проєкту були фестиваль Atlas та Київстар.

До слова, командою проєкту були реалізовані ще два масштабні телемарафони, що пройшли у Берліні та Амстердамі у травні та червні відповідно.

"Нині наше завдання — створювати Big Brave ініціативи, що мають світовий вплив та гучно говорять про Україну і всі ті жахіття, які відбуваються в нас. Спільними зусиллями на культурному фронті ми прагнемо обʼєднати людей задля допомоги Україні та розуміння реального стану речей, повʼязаного з повномасштабною війною", — прокоментували в 1+1 media.

Довідка

"Серце Європи" — міжнародний телевізійний фестиваль, мета якого — сприяти популяризації та поширенню якісного телевізійного контенту, підтримати розвиток самобутності кожного регіону та сприяти розвитку суспільних мовників Центрально-Східної Європи. Проводиться польським мовником Telewizja Polska.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти