Росіянка погоріла на великому валютному хабарі через наркотики

6 листопада 2020, 20:03
Затримали жінку після передачі першої частини обумовленої суми в 22 тисячі доларів.
Росіянка погоріла на великому валютному хабарі через наркотики
Росіянка погоріла на великому хабарі

Поліцейські затримали в Києві 59-річну росіянку, яку підозрюють в організації злочинної групи, що займалася виготовленням і збутом метадону на території України, Росії та Білорусі.

Як пише прес-служба Нацполіції в п'ятницю, 6 листопада, жінка спробувала відкупитися від силовиків. Начальнику відділу Департаменту по боротьбі з наркозлочинністю Нацполіції вона запропонувала хабар у 85 тисяч доларів за непритягнення до відповідальності як себе, так і своїх трьох спільників. Але офіцер поліції відразу повідомив про це співробітникам внутрішньої безпеки.

Затримали жінку після передачі першої частини обумовленої суми в 22 тисячі доларів. Відкрито провадження за статтею про пропозицію, обіцянку або надання хабара посадовій особі (ч.3 ст. 369 КК України).

відео дня

читайте такожРозплата за розпусту: у США суддя брала хабарі сексом і попалася

Затриманій готують оголошення про підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу. Їй загрожує до восьми років ув'язнення.

"Тепер зловмисниці доведеться відповідати не тільки за виготовлення і збут наркотиків, а й за спробу підкупу посадової особи Нацполіції", – йдеться в повідомленні.

У відеокоментарі поліції також зазначено, що в даному випадку мова йде про "етнічне наркоугрупування".

  • Як раніше писав Главред, Вищий антикорупційний суд наклав арешт на майно народного депутата Олександра Юрченка, який нещодавно став фігурантом скандалу з хабарем,
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти