Росія завдала ракетних ударів по Прилуках: зафіксовано прильоти 3 ракет

13 червня 2022, 14:37
У Чернігівській обласній військовій адміністрації просять не вказувати місця прильотів.
Прилуки
Війська РФ завдали ракетних ударів по Прилуках Чернігівської області / priluki.city

Війська Росії вдарили ракетами по місту Прилуки у Чернігівській області. Встановлено прильоти трьох ворожих ракет. Інформація щодо руйнувань уточнюється. Про це заявив керівник Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

У своєму Telegram-каналі він написав про те, що ворожі війська завдали ракетного удару по місту Прилуки в понеділок, 13 червня. Чиновник попросив не вказувати місця прильотів ракет.

"Щойно стало відомо, що ворог завдав ракетного удару по Прилуках. Зафіксовано "прильоти" 3 ракет. Інформація щодо руйнувань уточнюється", - підкреслив Чаус.

відео дня
Росія завдала ракетних ударів по Прилуках: зафіксовано прильоти 3 ракет

Відомо, що перед цим у багатьох регіонах України звучала повітряна тривога. У Мережі публікували відомості про виліт ракет з території Росії. Після цього з'явилася інформація про вибухи на Чернігівщині.

Нагадаємо, 11 травня в Державній прикордонній службі зробили заяву, згідно з якою Україна відновила контроль над державним кордоном у Київській, Чернігівській та Сумській областях. Дві третини ділянки - кордон з РФ. Вказувалося, що ситуація залишається небезпечною – класичної охорони кордону немає, ворог веде обстріли.

читайте такожНа Тернопільщині в результаті ракетного удару РФ постраждали 22 людиниРечник Держприкордонслужби Андрій Демченко 3 червня заявив, що російські окупаційні війська посилюють свої позиції біля Сумської та Чернігівської областей. Наразі немає підстав припускати повторне військове вторгнення окупантів до цих регіонів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти