"Росіяни мене знайдуть і вб'ють": українці погрожують після скандалу в Туреччині

3 липня 2023, 19:13
Росіянин на турецькому курорті почав погрожувати українці та її дітям вбивством.
скандал в Турции
У Туреччині спалахнув скандал між українкою та росіянином / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Українка Альона вже декілька днів поспіль отримує погрози від росіянина, який влаштував скандал прямо на курорті в Туреччині. Він погрожує жінці вбивством. Про це вона особисто розповіла в інтерв'ю Кароліні Ашіон. Відео вже розлетілося в Мережі.

У різних соцмережах та месенджерах жінці присилають фото мертвих військових та погрожують вчинити так само з нею та її дітьми.

"Ця потвора сказала, що вб'є мене і моїх дітей, щоб ми не розмножувалися. (Казав - Главред), що він "таких" вже вбивав. Я відійшла від стресу та пішла до керівництва (готелю - Главред). Вони мені сказали, що все добре буде, дали мені охорону", - сказала Альона.

відео дня

Вона додала, що їй надходять погрози. Росіяни навіть знайшли адреси, де живе жінка, її батьки, де облаштований її бізнес.

"Мені кажуть, що 140 мільйонів росіян мене знайдуть і вб'ють. Тому я цю справу не залишила, я поїхала в поліцію", - розказала жінка.

Самого ж росіянина виселили з готелю разом з його дівчиною. Тепер вони відпочивають в іншому готелі.

Дивіться відео про переслідування українки:

скандал в Турции
У Туреччині спалахнув скандал між українкою та росіянином / фото: скріншот

Скандал на курорті в Туреччині

Російський турист влаштував скандал на курорті та почав вихвалятися тим, що вбивав українців на кривавій війні, яку розв'язав російський диктатор Володимир Путін.

Все почалося з того, що українці відійшли від шезлонгів і в цей момент туди прийшли росіяни. Вони нахабно викинули речі українців убік та зайняли їхні місця.

Українка покликала на допомогу охорону, а росіянин почав кричати, що українкам потрібно було спонсорувати ЗСУ, а не їхати на відпочинок.

"Що, приїхали відпочивати? Краще б проспонсорували свою армію. Кінчені. Такі ж ростуть (діти - Главред)", - сказав росіянин.

Дивіться відео конфлікту між українками і росіянином в Туреччині:

Россиянин в Турции
У Туреччині спалахнув скандал між українкою та росіянином / фото: скріншот

Нагадаємо, росіянка з чоловіком в Таїланді накинулися на громадянку Великої Британії. Повідомляється, що коли жінка ввічливо до неї звернулася, то мешканка країни-агресора відкусила потерпілий шматок пальця і напала на собаку.

Раніше повідомлялося, що у Києві в одному з кафе відвідувачі під час застілля почали співати пісні скандального російського співака Григорія Лепса, який підтримує політику російського диктатора Володимира Путіна і російську збройну агресію проти України. Коли дівчина, яка це почула, спробувала зафіксувати це на телефон і зробила зауваження адміністрації закладу, її грубо виштовхали за двері.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти