"Рідні збирають кістки": у Тернопільській області знайшли останки 16-річного хлопця на звалищі

5 серпня 2021, 17:45
556
Один з учасників тих подій зізнався, що друзі юнака спалили його одяг і закопали на звалищі.
'Рідні збирають кістки': у Тернопільській області знайшли останки 16-річного хлопця на звалищі
Останки зниклого хлопця / Нацполіція

У Тернопільській області в селі Гнилички знайшли ймовірно останки 16-річного хлопця, який зник ще 17 років тому.

Як розповів прессекретар Нацполіції Тернопільської області Сергій Крета, за попередніми даними, хлопця вбило струмом, а його друзі, злякавшись відповідальності, закопали його тіло.

"Поки ми розглядаємо це, як версію, тому що ще належить експертиза. Кілька днів тому поліція отримала інформацію про те, що один з учасників тих подій розповів жителю села про смерть хлопця. Ця людина захотів зізнатися, де він сховав труп. Спочатку ми шукали в одному місці, потім в іншому. Потім він нам показав ще третє місце, де ми і знайшли останки людини. Як версію, ми розглядаємо той варіант, що хлопця міг вбити струм, проте тільки експертиза покаже, кому належать знайдені останки і, яка причина смерті", — пояснив Сергій Крета, передає ТСН.

У Facebook Андрій Савчук повідомив, що один з учасників тих подій зізнався, що друзі юнака спалили його одяг і закопали на звалищі.

'Рідні збирають кістки': у Тернопільській області знайшли останки 16-річного хлопця на звалищі

"Нещодавно один з учасників цієї трагічної справи розповів і зізнався, що Юру вбило струмом. Друзі загиблого злякалися. Вони його роздягли, а речі спалили сам труп зарили в смітті", — повідомив Андрій Савчук, який опублікував відео того, як знайшли останки загиблого.

На відео розповіли, що мати покійного Юрія 17 років вірила, що її син живий і він повернеться.

читайте такожТіло віднесло в море: в Одесі після потужної зливи розшукують зниклого чоловіка

"Знайшли останки черепа, кістки. Родичі зараз збирають кістки хлопця", - каже Андрій Савчук.

'Рідні збирають кістки': у Тернопільській області знайшли останки 16-річного хлопця на звалищі

У поліції також повідомили, що відкрито провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Призначено необхідні експертизи, слідство триває.

Як повідомляв Главред, 20 липня в Луцьку Волинської області сталося жорстоке подвійне вбивство. 62-річний Василь Пилип'юк убив доньку та колишню дружину. Тіло дівчини знайшли в коридорі. Ймовірно, вона намагалася втекти. Її мати в момент нападу спала.

Місяць тому набув чинності вирок суду щодо чоловіка через домашнє насильство. Якби його не просто оштрафували, а відправили до в'язниці, то життя двох людей можна було б врятувати.

Раніше в невеликому містечку Теребовля в Тернопільській області 19 червня сталася трагедія. Чоловік вбив свою 28-річну дружину, а потім наклав на себе руки. Сиротою залишилася трирічна дочка пари.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти