РФ вдарила Іскандером по Первомайському: багато постраждалих, серед них діти

4 липня 2023, 16:48
Вже відомо про 31 пораненого в Первомайському в результаті удару РФ, серед них 10 дітей.
Першотравневий
РФ вдарила ракетою по Первомайському / t.me/ermaka2022, Facebook/prokuraturakharkiv

У вівторок, 4 липня, російські окупанти завдали ракетного удару по місту Первомайський Харківської області. В результаті удару постраждали десятки людей, серед них – діти.

Число постраждалих в результаті удару, нанесеного російськими окупаційними військами по Первомайському продовжує зростати. "На даний момент відомо про 31 пораненого, серед них 10 дітей. Дані уточнюються", — повідомляє прес-служба Харківської облпрокуратури.

У відомстві також уточнили, що за попередніми даними удар було завдано ракетою "Іскандер". Раніше глава Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляв, що окупанти використовували фугасний снаряд.

відео дня

Водночас керівник Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що станом на 15:00 відомо про значну кількість постраждалих, з яких 31 особа госпіталізована, у тому числі 9 дітей, 2 немовляти віком 1 рік та 10 місяців.

За його словами, у місті є пошкоджені багатоповерхові житлові будинки та автомобілі. В результаті сталося загоряння декількох автомобілів на парковці.

Вибух у місті стався близько 13:35, розповів Єрмак.

Додамо, що під час удару по Первомайському в місті проходила церемонія прощання із загиблим під Бахмутом бійцем Kraken і 3-го штурмового батальйону Олегом Фадєєнком (позивний "Малюк").

Удари РФ по Україні

Нагадаємо, у Сумах внаслідок російської атаки безпілотниками є загиблі. У Сумській ОВА повідомляють, що було чотири влучання БПЛА типу "Shahed 136" по центру Сум.

Відомо про поранених різного ступеня. Пошкоджено адмінбудівлю та два багатоквартирних житлових будинки.

У ніч на 29 червня Росія в черговий раз атакувала Україну з повітря. На Запоріжжі та в Харківській області прогриміли вибухи. У командуванні Повітряних сил ЗСУ попереджали про атаку балістичними ракетами.

У ніч на 2 липня країна-агресор Росія атакувала столицю України дронами-камікадзе. На щастя, всі Шахеди в небі над Києвом були знищені.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти