РФ планує захопити ще один український обласний центр - Зеленський

6 червня 2022, 17:55
Президент назвав найбільш загрозливий напрямок на фронті.
Російські військові в Маріуполі 24.02.2022
Російські окупанти в Україні / Reuters

Ще один український обласний центр під загрозою захоплення російськими окупантами, заявив президент Володимир Зеленський.

Як підкреслив він в ході спілкування з журналістами, армія Російської Федерації в останні дні активно посилює тиск на запорізькому напрямку.

При цьому ра**исти планують повністю окупувати обласний центр. За словами глави держави, про це свідчать перехоплення переговорів російських окупантів.

"Найбільш загрозлива ситуація на запорізькому напрямку. Частина області окупована, а саме місто Запоріжжя (ми чуємо по перехопленнях) ворог хоче окупувати. На інших напрямках ситуація краща", - додав Зеленський.

читайте такожЗСУ відбили атаку ра**истів на Слов'янському напрямку: ворога відкинуто

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на Південнобузькому напрямку, в очікуванні наступальних дій наших військ, в певному районі противник провів мінування узбережжя річки Інгулець.

Ворог розгорнув на Миколаївському напрямку дві реактивні і дві батареї ствольної артилерії. Також намагався відновити свої втрачені позиції на напрямку Сухого Ставка та Лозового. Зазнав значних втрат і відійшов.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти