Рейтинг найкращих державних менеджерів очолили люди президента

21 липня 2021, 11:56
На перших місцях - Андрій Єрмак і Кирило Тимошенко.
Рейтинг найкращих державних менеджерів очолили люди президента

Журнал "Фокус" склав рейтинг державних менеджерів топ-рівня, які мають найбільший вплив на те, що відбувається у країні. Очолили рейтинг люди президента Володимира Зеленського.

На першому місці - керівник Офісу президента Андрій Єрмак. "Багато експертів відзначають, що він швидко організував роботу Офісу президента на високому рівні", - пише видання.

На другому місці рейтингу найефективніших державних менеджерів опинився заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

відео дня

"З перших днів роботи в Офісі президента Кирило Тимошенко відповідав за інформаційну політику - співпрацю із засобами масової інформації, вибудовуванню комунікації президента з суспільством", - згадує "Фокус".

Наприкінці минулого року Тимошенко також став координатором інфраструктурної програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Видання називає проєкти, які вже завершені: 100 дитячих садків, завдяки яким з'явилося 6 тисяч нових місць, і 100 шкіл з 8 338 нових навчальних місць. Відремонтовано сотні кілометрів доріг, таких як Київ - Харків та інші. У планах на цей рік - ремонт 6 500 км доріг і 150 мостів.

Рейтинг найкращих державних менеджерів очолили люди президента

У рейтинг найбільш ефективних державних менеджерів також увійшли міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, голова Державної фіскальної служби Вадим Мельник, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко, директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів Світлана Рекрут та інші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти