Розбірки в Херсоні: окупанти влаштували бунт і відмовилися воювати проти ЗСУ

4 вересня 2022, 18:59
Військовослужбовці 127 полку 1 армійського корпусу РФ підняли бунт і написали відмову від участі в бойових діях.
Росія, армія, РФ, війська
Окупанти влаштували розбірки в захопленому Херсоні / t.me/DIUkraine

У російських окупантів зберігається проблема з поповненням втрат у живій силі: вербують засуджених у Донецьку, розповіли в Генеральному штабі Збройних сил України.

"Разом з тим, проблемним для противника залишається питання поповнення своїх втрат у живій силі. Так, у виправній колонії №124 міста Донецьк представники приватної військової кампанії Вагнер намагаються вербувати засуджених до складу свого підрозділу", - йдеться у зведенні Генштабу.

Також в районі Херсона військовослужбовці 127 полку 1 армійського корпусу РФ підняли бунт і написали відмову від участі в бойових діях.

"Відомо, що однією з причин є незадовільне всебічне забезпечення: на передових позиціях особовий склад цього полку залишився навіть без води. Частину військовослужбовців забрали представники контррозвідки противника, подальша їх доля невідома", - йдеться у зведенні.

Раніше повідомлялося, що в тимчасово захопленому Херсоні російські військовослужбовці і співробітники ФСБ РФ влаштували смертельну перестрілку.

В результаті троє окупантів вбиті і двоє поранені. Про це пише Yahoo News з посиланням на звіт, підготовлений військовим слідчим відділом Слідчого комітету Росії по Чорноморському флоту.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти