Прямо під час лекції: в аудиторії Одеського університету впала стеля

2 вересня 2021, 18:42
НП сталася просто під час лекції, а в аудиторії знаходились студенти.
Прямо під час лекції: в аудиторії Одеського університету впала стеля
Чудом ніхто не постраждав / Фото: Новини.LIVE Odesa

1 вересня в Одесі під час пари в ОНУ ім. І. І. Мечникова обвалилася частина стелі. Все сталося в аудиторії-амфітеатрі на першому поверсі старої будівлі університету.

На опублікованих кадрах видно, що значні шматки стелі звалилися перед дошкою, в кабінеті оперативно з'явилося керівництво корпусу та інші викладачі, пишуть "Новини лайв".

Прямо під час лекції: в аудиторії Одеського університету впала стеля
Фото: Новини.LIVE Odesa

Сталося все просто під час лекції, а пару романо-німецького факультету довелося перервати. Як кажуть студенти, це вже не перший подібний випадок, а в багатьох аудиторіях старого і нового корпусу навчального закладу стіни та стеля покриті тріщинами.

відео дня

Раніше ми писали, що в київському метро оригінально поставилися до ремонту. Тріщину на колоні в підземному переході біля станції "Святошин" відремонтували скотчем.

читайте такожЩе один перехід "втомився": у Києві біля станції метро Героїв Дніпра впав шматок стеліТакож головред повідомляв, що в Кривому Розі спалахнув скандал у відділенні хірургії 2-ї міської лікарні через жахливих умов проживання пацієнтів в палатах. Відзначається, що матраци пацієнтів покриті жовтими плямами, все в дірках, а місцями навіть почали гнити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти