"Залатали" скотчем: у київському метро здивували ремонтом

25 липня 2021, 14:21
"Інновації" в ремонті зафіксовано на станції метро Святошин.
'Залатали' скотчем: у київському метро здивували ремонтом
Лайфхак з ремонтом у Святошині / Facebook

У київському метро оригінально поставилися до ремонту. Тріщину на колоні в підземному переході біля станції "Святошин" відремонтували скотчем.

Як написав у Facebook журналіст Олександр Рудоманов, тріщину на колоні "залатали" звичайним скотчем.

"Якщо ви не можете щось полагодити за допомогою скотча, це означає лише одне - ви взяли мало скотчу", - написав Рудоманов.

відео дня

Також він додав фото унікального ремонту, вказавши, що лайфхак можна побачити в переході на метро Святошин під залізничними коліями.

На курйоз вже відреагували в КМДА. Зокрема, представник Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Ганна Голосинська запевнила, що на місце події незабаром прибуде спеціальна комісія.

Прокоментували ситуацію і українці. У Мережі користувачі написали, що "треба було приліпити подорожник " та інші подібні висловлювання.

'Залатали' скотчем: у київському метро здивували ремонтом

Нагадаємо, раніше через негоду в Києві були підтоплені кілька станцій метро. Найбільш постраждали метро "Берестейська"і " Академмістечко". Там затопило касові зали. Люди плелися по воді.

читайте такожЩе один перехід "втомився": у Києві біля станції метро Героїв Дніпра впав шматок стеліПізніше злива дісталася і до станції метро "Позняки". Дощової води було по щиколотку перехожим.

Вода пробралася в метро, незважаючи на "барикади" комунальників, які спорудили бар'єр з мішків з піском.

До такого рішення вони прийшли, щоб уникнути підтоплення станції самої підземки, враховуючи особливості ландшафту і велику кількість опадів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти