"Перетворив життя на пекло": жінка повідала про насильство щодо дочки, поліція не реагує

30 січня 2021, 20:24
Жінка поскаржилася на моторошні дії з боку молодого чоловіка, який підпав будинок та підвів струм до плитки.
насильство
У Харкові молодий чоловік скоює насильство / Фото: Pixabay

Сім'я мешканки Харківської області Ірини Брадиштян зіткнулася зі страшною проблемою насильства щодо їх дочки з боку молодого чоловіка.

"Наша дочка, жила деякий час з хлопцем і вона прийняла рішення піти від нього. Хлопець вирішив по іншому: він з цим не погодився і почав свою любов доводити дивним способом: погрозами. Спочатку це були словесні: вб'ю твою собаку (забрав її), уб'ю твоїх батьків, дитину зваблю кислотою, а ти будеш жити і все це бачити. Дочка з одним паспортом втекла від нього.",- написала Ірина Брадиштян у Facebook.

Жінка поскаржилася на моторошні дії з боку молодого чоловіка, який підпав будинок і підвів струм до плитки.

відео дня

"Речі ми забирали через два тижні (він поміняв замок), домовилися з господинею і начебто з ним. Випадково чоловік з дочкою запізнилися на зустріч (через затори), а він знаючи, що вони зараз маємо прийти, підпалив будинок (вони його знімали) і підвів струм до хвіртки, а ворота заварив. Випадок врятував їх (електрика замкнула і ручка хвіртки не вдарила струмом) і господиня вчасно прийшла (він не знав, що вона буде), вона викликала поліцію і пожежників. Речі постраждали, але не повною мірою (хоча потім з'ясувалося, що всі речі зіпсовані: праска подряпана, в фен насипані дріжджі, в мікрохвильовці зроблено замикання, тощо), забрані були її документи. Заяви в поліцію були подані. Протягом останніх трьох місяців її життя він перетворив на пекло: 2 номери вже заблоковані, соц.сторінки постійно зламуються, поширює оголені (фотошоп) фото і надсилав їх її дитині, надсилає фото її собаки зі словами "ми сумуємо", обливає брудом, йдуть загрози життю її, її дитини та батьків, обіцяв підірвати нашу машину, спалити будинок (а спроба вже була, чужий вже палив), а також погрожував довести її до суїциду. Біля будинку на Новий Рік обрізав інтернет", - написала харків'янка.

'Перетворив життя на пекло': жінка повідала про насильство щодо дочки, поліція не реагує

За її словами, дочка написала вже 7 заяв до Нацполіції, але "всього лише одне начебто дійшло (зі слів поліцейського) до суду, повістки не було".

"Але останній випадок був вже як крик душі: він з'явився до неї на роботу (вирахував), знеструмив будівлю, погрожував усім. Дочку звільнили. Увечері в той же день, подзвонив на телеграм ( дзвонить з чужих номерів), і показав як заряджає зброю і давав їй час, на те, щоб вона повернулася. Дочка знову викликала поліцію, встигла зняти відео з погрозами (він потім все швидко видаляє). У відповідь поліція не хотіла брати чергову заяву, рекомендували "набити морду", - повідомила Ірина Брадиштян.

"Питання до наших правоохоронних органів: як нам захистити нашу дочку? Може реально пора бити морду, питання кому?",- резюмувала жінка.

  • Раніше головний редактор писав, що кордон між здоровими і нездоровими відносинами можна швидко перетнути, і її може бути важко ідентифікувати навіть за ознаками, які можуть здатися очевидними для інших. Ось як розпізнати сім ознак токсичних або образливих відносин і як з ними боротися здоровими і безпечними способами.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти