Літні і з залежностями: Росія відправляє неугодних на штурм Куп'янська

24 листопада 2023, 21:50
218
Російське командування перекинуло додаткову силу на Куп'янський напрямок, проте є питання до її якості.
Росія відправляє неугодних на штурм Куп'янська
Росія відправляє неугодних на штурм Куп'янська / колаж: Главред, фото: УНІАН, 14 ОМБ

Генеральний штаб ВСУ сьогодні, 24 листопада, у вечірньому зведенні з фронту повідомив про підкріплення окупантів на Куп'янському напрямку.

У штабі повідомляють, що на один з пріоритетних напрямків противник перекинув партію новобранців. Російське командування відправило туди не зовсім якісних військових похилого віку, які, до того ж, мають залежності від алкоголю, наркотиків та азартних ігор.

Серед окупантів там існує думка, що керівництво спеціально відправляє саме таких людей на важкі "м'ясні" штурми. Вся справа в тому, що ці люди не є цінними в якості кадрів і їх втрати російське командування не враховує.

відео дня

"Відзначається вкрай низька "якість" новобранців - в основному це особи похилого віку, які мають проблеми з алкоголем, наркотиками, азартними іграми тощо. Серед військовослужбовців російських окупаційних військ існує думка, що керівництво навмисно відправляє їх на "м'ясні" штурми, не рахуючись з втратами, - пишуть в Генштабі.

Також відомо, що російські військові скаржаться на постійні втрати живої сили саме через невдалі наступальні дії. Все це призводить до падіння бажання вести штурм надалі.

Ситуація на Куп'янському напрямку

У середу, 22 листопада, російська окупаційна армія продовжила проводити наземні атаки уздовж лінії Куп'янськ-Сватове-Кремінна. Загарбникам вдалося просунутися - геолокаційні кадри свідчать про просування російських військ на схід від Синьківки (8 км на північний схід від Куп'янська).

Сьогодні, 24 листопада, співзасновник проекту DeepState Роман Погорілий розповів, що російські окупаційні війська намагаються просунутися на Куп'янському напрямку в районі Синелівки. В ефірі телеканалу "Еспресо" він зазначив, що ворог продовжує концентрувати сили на даному напрямку.

Однак, в інтерв'ю Главреду військовий експерт і полковник запасу Роман Світан розповів, що у російських окупантів в плані можливих атак на Східному фронті в кінці осені-початку зими коридор дій досить неширокий.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти