Пішла кров, посиніло обличчя: під Києвом пиятика закінчилася смертю судді Печерського суду

12 вересня 2021, 12:28
На одязі судді Віталія Писанця були плями бурого кольору, розповіли правоохоронці.
Віталій Писанець
Віталій Писанець / sud.ua

В селі Погреби Київської області знайдено тіло судді Печерського райсуду столиці Віталія Писанця. За деякими даними, напередодні він відпочивав зі слідчим Солом'янської НП Євгеном Хоменком та адвокатом Петром Онопенком.

Зазначається, що з чоловіками виникла бійка. На місці працює слідчо-оперативна група. Є підозра в умисному вбивстві, пише Сьогодні.

Смерть судді Писанця: вбивство або нещасний випадок

У той же час як повідомили джерела в правоохоронних органах, на тілі Писанця немає видимих тілесних ушкоджень. За попередньою інформацією, не було ні стрілянини, ні бійки.

"Не виключено, що у цього служителя Феміди відірвався тромб. Все це встановить експертиза",- повідомили правоохоронці, знайомі з матеріалами кримінального провадження.

Що відбувалося в будинку, де знайшли тіло судді

Як уточнює Telegram-канал Політика країни, на одязі судді були плями бурого кольору. При цьому тілесних ушкоджень на трупі не було.

Поліція опитала учасників події, які виклали свою версію події. За їх твердженням, під час вживання спиртних напоїв між суддею і слідчим Хоменком виник словесний конфлікт. Роздратований Писанець вдарив слідчого по обличчю рукою, на чому конфлікт був вичерпаний. Заспокоївшись, чоловіки протягом наступних 40 хвилин випивали.

"Однак після цього у судді раптово пішла кров з носа, після чого він втратив рівновагу і впав, зачепивши рукою вазу на столі, яка впала на підлогу і розбилася. А у Писанця посиніло обличчя. Хоменко і Онопенко спробували надати йому медичну допомогу. Незабаром до будинку під'їхали син і зять покійного. Вони викликали швидку допомогу і співробітників поліції. Працівники швидкої допомоги констатували смерть Писанця", - йдеться в повідомленні.

читайте такожНАБУ показало, як суддя Чаус брав хабар

Що відомо про суддю Віталія Писанця:

Віталій Писанець був слідчим суддею у справі про загибель журналіста Павла Шеремета.

Він також нещодавно проводив одне із засідань у справі Віктора Медведчука - розглядав відвід іншого судді у справі нардепа.

Раніше в Facebook з'явилося повідомлення нібито від імені судді Печерського райсуду в.Писанця про те, що він не приймав рішення про відновлення є. Амосової на посаді ректора медуніверситету і нібито направив з цього приводу повідомлення до Вищої ради правосуддя. Пізніше інформація була спростована.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти