Порошенко відпочиває у лакшері готелі під час скандалу через його оборудки з Медведчуком - експерт

22 червня 2021, 17:04
Просто якась погана карма з відпустками Порошенка виходить - то не в тому місці, то не в той час, переконаний політолог Андрій Миселюк.
Порошенко відпочиває у лакшері готелі під час скандалу через його оборудки з Медведчуком - експерт

П'ятий президент України і народний депутат від "Європейської солідарності" Петро Порошенко знову опинився в епіцентрі скандалу. Зараз він відпочиває в лакшери готелі Maxx Royal Belek Golf Spa під час розслідування, пов'язаного з його оборудками з олігархом і нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком, повідомив політолог Андрій Миселюк.

Цінники за тур в цей готель у українських операторів, за словами Миселюка, стартують від 213 тисяч гривень на двох. Це значно дешевше, ніж минула скандальна відпустка на Мальдівах, ціна якої стартувала від $500 тысяч. До того ж, на думку Миселюка, Порошенко як офіційний мільярдер і може собі дозволити навіть Мальдиви. Але в контексті корупційних скандалів навкруги фігури п’ятого президента, справа зовсім не в вартості відпочинку.

"Але зараз важливо те, що інформація і фото з його турецького відпочинку з’явилися на фоні скандалу із оприлюдненими "плівками Бігуса". Де йдеться про живе зацікавлення президента Порошенко у підготовці та реалізації "барижних" (якщо використовувати дефініції Міхо Саакашвілі) схем торгівлі нафтопродуктами з Росії та вугіллям з ОРДЛО. Причому за посередництва кума Путіна Віктора Медведчука. Гучні звинувачення оприлюднені, розслідуються, до постановки крапок у цій справі дуже далеко", — зазначив політолог.

відео дня

Він також нагадав, що якраз в цьому місяці СБУ допитувала Порошенко як свідка у справі про державну зраду Медведчука та його соратника Тараса Козака.

"Просто якась погана карма з відпочинками Порошенка виходить – то не в тих місцях, то не в той час. Гірше ніж зараз було б лише, якщо б Порошенко "засвітився" на елітному відпочинку під час попереднього руйнівного удару по іміджу "лицаря-патріоту без страху та докору" - скандалу з "Укроборонпромом" імені його довіреної особи Гладковського…", — завершив Андрій Міселюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти