УЗ скаржиться на сотні гниючих окупантів - Росія не хоче їх забирати

19 травня 2022, 15:42
Тіла загиблих на війні в Україні російських окупантів лежать у рефрижераторних вагонах.
груз 200, тела оккупантов, погибшие оккупанты
Україна закликає РФ забрати тіла своїх загиблих / Скріншот

В Україні вже три місяці лежать сотні тіл загиблих на війні російських окупантів, які намагалися втілити в життя божевільні ідеї Путіна. Їхні бойові товариші кинула тіла на полі бою. Російська сторона навіть не намагається повернути їх рідним. Про це повідомляє "Укрзалізниця".

У рефрижераторних вагонах лежать сотні тіл загиблих. Компанія закликає Росію забрати тіла своїх бійців.

"Укрзалізниця відповідно до норм гуманітарного права вже третій місяць зберігає сотні тіл російських солдат у рефрижераторних вагонах, щоб повернути матерям і дружинам. Звертаємось до росіян: ми знаємо, що ви це читаєте. Ваш вантаж 200 чекає", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Слід зазначити, що у багатьох загиблих немає документів.

За даними Генштабу, від початку повномасштабного вторгнення в Україні загинули щонайменше 28 500 російських окупантів. Лише за останню добу "грузом 200" стали дві сотні ра**истів.

читайте також"Нема діла - нема тіла": Арестович похвалив росіян за підпал військкоматів

Нагадаємо, РФ намагається приховати реальну кількість загиблих на війні в Україні та вносять дані у списки нібито "безвісти зниклих". Однак російські військові розповідають про те, що купа тіл лежить на імпровізованих звалищах. Дехто навіть платить охоронцям гроші, аби відшукати на таких звалищах своїх рідних.

У столиці Республіки Бурятія Центральний спорткомплекс перетворився на зал ритуальних послуг. У цьому приміщенні проходять похорони загиблих в Україні російсько-бурятських окупантів. Місцеві жителі кажуть, що у залі стоїть їдкий трупний запах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти