За програмою Зеленського зробили ще одну трасу "Малого карпатського кола" – від Долини до Хуста

13 січня 2022, 15:11
88
На ділянці влаштували посилену основу, замінили старе покриття на нове асфальтобетонне. Облаштували узбіччя і нанесли нову розмітку.
За програмою Зеленського зробили ще одну трасу

Завершується ремонт дороги територіального значення Р-21 Долина-Хуст. Вона входить до складу "Малого карпатського кола" - амбітного інфраструктурного проєкту, що реалізують в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомив голова Закарпатської ОДА Віктор Микита.

"Роботи на маршруті розпочали 2020 року, а вже зараз зі 128 кілометрів автошляху в Закарпатській та Івано-Франківській областях залишилось відремонтувати ще одну невелику ділянку протяжністю менше кілометра", - зазначив очільник області.

відео дня

На ділянці влаштували підсилену основу, замінили старе покриття на нове асфальтобетонне. Облаштували узбіччя та нанесли нову розмітку.

"Все це сприятиме безпеці дорожнього руху та створенню позитивного іміджу нашого регіону", - додав Віктор Микита.

"Мале карпатське коло" охоплює близько 220 км маршрутів у межах Закарпаття. Цього року в рамках "Великого будівництва" планують відновити 186 км доріг державного значення у трьох регіонах та 217 км місцевих доріг.

За програмою Зеленського зробили ще одну трасу

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що в рамках ініційованої ним програми "Велике будівництво" відремонтували та побудували понад 14 тисяч км доріг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти