Пекельний двіж від Cosmolot

31 серпня 2022, 16:44
128
Новина підготовлена і розміщена на правах реклами.
Cosmolot

Онлайн-казино Cosmolot запускає пекельну патріотичну кампанію "Рашистам пекло".

У першому відео обличчя російської пропаганди - Вова Солов’їний помьот, Діма Ядєрний попіл та Оля Полуніца - чекають своєї черги біля воріт пекла. Рашистів настільки багато, що Cosmolot залюбки поступається своїм котлом на заклик чорта. Адже пекло - тільки ра**истам!

Пекельний двіж від Cosmolot

В рамках кампанії створена інтерактивна благодійна платформа "Додай ра**истам жару". Охочі можуть донатити на потреби ЗСУ, розпалюючи вогнище під пекельним котлом, призначеним для ра**истів. Усі кошти зараховуються у фонд "Повернись живим".

Українці можуть вибрати, чим запалюватимуть вогонь: донат 50 грн за сірники або 100 грн за запальничку. Також є змога закинути у вогонь каністру палива за донат у 200 грн або Бандера-Смузі, задонативши 500 грн. За один раз можна відправити до 850 гривень.

Платформа "Додай ра**истам жару" продовжує благодійну ініціативу Cosmolot "Палімо вату разом". Бренд запустив цей проєкт у травні, презентувавши інтерактивний сайт, де українці можуть вибрати обладнання для ЗСУ та задонатити на нього.

Додаємо ра**истам жару, донатимо на ЗСУ та збираємо бонуси разом з Cosmolot!

Підігріти котел можна за посиланням: https://peklo.cosmolot.ua/

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор у мережі інтернет видана 08.02.2021 року. Рішення КРАІЛ №34 від 02.02.2021 строком на п'ять років.

Пекельний двіж від Cosmolot

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти