Пашинський відкупився за свою новорічну стрілянину

9 березня 2021, 14:04оновлено 9 березня 2021, 16:28
Потерпілому від стрілянини Пашинського виплатили компенсацію, і він відмовився від будь-яких претензій у бік колишнього нардепа.
Пашинський
Пашинський відкупився за свою новорічну стрілянину / УНІАН

Адвокат потерпілого від Сергія Пашинського В'ячеслава Хімікуса Марина Парінова заявила, що він вирішив забрати заяву на колишнього народного депутата. Йому виплатили компенсацію, і він відмовився від будь-яких претензій. Справа проти Пашинського продовжиться, але без потерпілого.

"Друзі, сьогодні В'ячеслав Хімікус ухвалив рішення відкликати свій цивільний позов у справі за звинуваченням Сергія Пашинського. Потерпілому виплатили компенсацію, він повідомив суду, що пробачив Сергію Пашинському й хоче залишити цей жах позаду. Це його позиція і я ніяк не можу на це вплинути", - повідомила Парінова на своїй сторінці у Facеbook.

Вона уточнила, що всі 4 роки вони "чесно й послідовно виконували взяте на себе зобов'язання захищати інтереси В'ячеслава Хімікуса та боротися за відновлення справедливості".

"Подальший розгляд кримінальної справи щодо Сергія Пашинського продовжиться, але вже без участі потерпілого", - уточнила вона.

Пашинський відкупився за свою новорічну стрілянину

Справа Пашинського - про що йшлося раніше:

  • Йдеться про стрілянину в В'ячеслава Хімікуса 31 грудня 2016 року - тоді на території Київської області відбувся словесний конфлікт між ним та народним депутатом.
  • Під час конфлікту Пашинський дістав власну зареєстровану вогнепальну зброю (пістолет марки "Glock 19") і вистрілив чоловікові в ліву ногу.
  • Унаслідок цього громадянин отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального осколкового перелому стегнової кістки лівої ноги. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, завдані тілесні ушкодження тяжкі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти