З'явилися фото з відпочинку Тупицького на королівській віллі в ОАЕ

10 січня 2021, 17:38
Олександр Тупицький продовжує відпочивати на королівській віллі в Дубаї.
Олександр Тупицький
Олександр Тупицький / Скріншот

З'явилися нові подробиці відпочинку відстороненого з посади указом президента Володимира Зеленського голови Конституційного Суду Олександра Тупицького в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Фотографії з Тупицьким в ОАЕ публікує портал Цензор.НЕТ.

Видання підкреслює, що Тупицький продовжує відпочивати на королівській віллі в Дубаї.

У повідомленні підкреслюється, що добова оренда королівської вілли в готелі Kempinski Palm Jumeirah становить понад 300 тисяч грн.

Раніше повідомлялося, що Тупицький проводить час, відпочиваючи на віллі в готелі Kempinski Palm Jumeirah, який має 4 спальні і власний басейн.

Криза навколо Конституційного Суду:

  • 28 грудня голова КС Тупицький не з'явився на виклик в офіс генпрокурора. Повідомлення про підозру у підкупі свідка та у завідомо неправдивих свідченнях свідка йому надіслали поштою.
  • За даними слідства, з корисливих мотивів і в особистих інтересах і в інтересах колишнього голови Вищого господарського суду Тупицький вплинув на свідка у кримінальному провадженні шляхом підкупу для того, щоб він відмовився від дачі показань або дав неправдиві свідчення.
  • Крім того, Тупицький тричі протягом 2018-2019 років давав слідчому управлінню спецрозслідувань Генпрокуратури неправдиві свідчення, поєднані зі штучним створенням доказів стороною захисту у кримінальному провадженні щодо заволодіння майновими активами Зуївського енергомеханічного заводу.
  • Також в офісі генпрокурора заявили, що направлять клопотання президенту про відсторонення Тупицького з посади судді.
  • 29 грудня президент Володимир Зеленський підписав указ про відсторонення Тупицького з посади судді КС строком на два місяці.
  • 30 грудня правовий департамент Секретаріату Конституційного Суду оприлюднив коментар, в якому заявляється про незаконність і неконституційність Указу президента про відсторонення Тупицького.
  • У свою чергу, в офісі президента заявили, що будь-які "заяви", розміщені на сайті Конституційного Суду і щодо яких суд не приймав рішень, є юридично нікчемними.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти