"Він собака, йому не місце в школі": деталі знущання директора над школярем на Запоріжжі

10 вересня 2021, 09:52
Директора сільської школи суд визнав винною у булінгу але вона досі залишається на посаді.
Рома Тимчура
Рома Тимчура / Скріншот

З'явилися нові подробиці скандалу в Запорізької області, де директора сільської школи звинуватили у цькуванні 5-класника.

За словами батьків, директор залишається на посаді, бо її кум - голова Малиновської територіальної громади, повідомляє ТСН.

У той же час директора сільської школи суд визнав винною в булінгу але вона досі залишається на посаді.

Мати Олена Тимчура розповіла, що директор почала цькувати її дитину ще з першого класу. За її словами, щороку ситуація погіршувалася, директор перейшла до лайок і образ.

"Скотина, чому ти руйнуєш нашу школу, не місце тобі в школі". І ще мене найбільше зачепило, що вона обзивала моїх бабусю і дідусів", — говорить крізь сльози сам Роман.

"Рому потрібно садити в клітку, він баран, він худоба, він собака, йому не місце в цій школі", — згадує образливі слова мама хлопця.

Зазначимо, що інші учні теж розповіли про приниження.

читайте такожПсихолог розповів, чим дитині загрожує булінг"Мама однієї дитини говорила, що їх збирали в математичному класі і погрожували, щоб діти не підтверджували свої свідчення такі, оскільки якісь заходи до них будуть також застосовані", - зазначає адвокат Ірина Вишнякова.

Додамо, що інформацію про неадеккватного директора підтвердили і вчителі школи.

"Чесно, ходжу (на роботу - Ред.) як на ешафот. Я можу підтвердити. Я ж не випадково була в суді і я підтвердила. Людина, не обов'язково вчитель, просто людина, яка працює з дітьми, зобов'язана підтримувати дитину", — додала класна керівниця Ольга Панченко.

Тим часом батькам Романа тим часом вже кілька разів пропонували перевести його в іншу школу - за 8 кілометрів від села.

читайте такожПід Херсоном 14-річна школярка наковталася таблеток через булінг у школі

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що учень 5-го класу школи в селі Малинівка Запорізької області систематично протягом декількох років піддається принизливому відношенню, образам та іншому психологічному насильству з боку вчительки англійської мови, яка до того ж є директором цієї школи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти