Олег Жданов пояснив, чому Путін ігнорує поразки армії РФ

8 вересня 2022, 22:21
На питання, як можна програти у війні мовчки, експерт відповів, що Путін просто не буде розповідати про те, що відбувається російському суспільству.
Володимир Путін, Олег Жданов
У війні Путін мовчатиме до останнього - Жданов / Reuters, Главред

Лідер країни-агресора Володимир Путін не визнає своєї військової поразки на полі бою в Україні й "мовчатиме до кінця", заявив військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю Фактам.

На питання, як можна програти у війні мовчки, експерт відповів, що Путін просто не буде розповідати про те, що відбувається російському суспільству.

"У той же час в самій Росії почнуть відбуватися якісь події, які зможуть перекрити інтерес суспільства до війни проти України. Ну, або на той час Путін вже не буде президентом", - додав Жданов.

Наступ ЗСУ на Харківщині

Нагадаємо, Сили оборони України оточили окупаційні війська Росії в Балаклії Харківської області. У місті триваюьь бої. Траса на Куп'янськ під вогневим контролем ЗСУ. Ситуація для окупантів складна.

Російські окупанти спецпідрозділів СОБР, які перебували в межах міста Балаклії, вже не виходять на зв'язок.

Напередодні радник офісу президента Олексій Арестович сказав, що в одному з міст на Харківщині відбулися несприятливі для російських окупантів події.

Над угрупованням ворога на Ізюмському напрямку тепер нависла серйозна загроза. Армія України отримала можливість наносити удари в Ізюмі, Куп'янську та на Донецькому напрямку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти