Окупанта розірвало: військовий РФ вдарив палицею по українському дрону-камікадзе і загинув

8 лютого 2023, 15:37
Безпілотник приземлився посеред поля. Російський військовий, який на нього наткнувся, прожив після цього недовго.

Украинский дрон
Військовий РФ вдарив палицею по українському дрону-камікадзе і загинув/ УНІАН, скрін

Російський окупант сам знайшов свою смерть на полі бою, "зустрівшись" з українським дроном-камікадзе.

Безпілотник приземлився серед поля, а загарбник вирішив вдарити його палицею. Відповідне відео останніх секунд життя окупанта оприлюднив у Telegram український активіст Сергій Стерненко.

Незрозуміло, чого саме хотів добитися російський військовий ударом палицею по дрону, але закінчилося це для цього загибеллю. Безпілотник розірвався і вбив окупанта.

"Приліг собі відпочити FPV-дрон з нашим крафтнеймом BAVOVNA, нікого не чіпав. Аж тут якийсь дурний росіянин вирішив до нього причепитись. І помер", – написав Стерненко.

FPV-дрон – це безпілотний літальний апарат, який має функцію трансляції відео в режимі реального часу з камери безпілотника на монітор, окуляри чи шолом пілота.

Дрон
скрін

Раніше псковський десантник, який потрапив у полон до захисників України, зізнався, що військове командування наказало окупантам не брати у полон українських військових. Їм сказали одразу розстрілювати захисників України, при цьому не має значення, зі зброєю вони чи без. Стріляти сказали навіть по тих, хто добровільно здається у полон.

Нагадаємо, росіянкам з Москви, чоловіки яких були ліквідовані під час участі у війні проти України, почали видавати "гробові" шуби. При цьому вдови окупантів так радіють цим подарункам, що приймають їх з усмішкою і без жодної сльози за своїми мертвими чоловіками.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти