Одну з найгірших трас на Львівщині перетворюють на європейську дорогу

24 травня 2021, 16:34
Укравтодор зазначає, що автодорога Т-14-25 вже скоро стане альтернативою кільцевої дороги Львова для транзитного транспорту.
Одну з найгірших трас на Львівщині перетворюють на європейську дорогу

На Львівщині у рамках програми президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" розпочався ремонт одразу кількох ділянок траси Т-14-25 Миколаїв - Бібрка. На об’єкті працює одночасно кілька бригад, повідомляє пресслужба Укравтодору.

"Донедавна автомобільна дорога Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка була справжнім випробуванням для водіїв, адже зношене покриття мало численні пошкодження. Та зі стартом створення Великого транзитного кільця навколо Львова розпочалося її перевтілення", - йдеться у повідомленні.

Наразі на ділянці Жовква – Кам’янка-Бузька робочі компанії-підрядника ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" будують підпірну стінку у селі Зіболки, влаштовують дощову каналізацію у селі Батятичі, будують мостовий перехід через річку Желдець, встановлюють бортовий камінь та влаштовують верхній шар асфальтобетонного дорожнього покриття від села Зіболки у сторону Жовкви. Фахівці також планують укріпити узбіччя й укоси.

відео дня

Укравтодор зазначає, що автошлях Т-14-25 вже скоро стане альтернативою кільцевої дороги Львова для транзитного транспорту, що дозволить значно розвантажити об’їзну дорогу та вуличну мережу міста. Ремонт траси також з’єднає основні траси Львівської області.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що планом президентської програми на 2021 рік передбачено ремонт і будівництво 6500 км доріг і 245 штучних споруд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти