"Одноразові" пілоти окупантів: у російських літаках неправильно працюють катапульти

13 березня 2022, 09:29
Як кажуть українські військові, несправність російських рятувальних систем, ймовірно, в неспрацьовуванні крісла-катапульти або неправильному укладанні парашута.
Винищувач
У літаках окупантів неправильно працюють катапульти / Центр протидії дезінформації

У бойових літаках і вертольотах російських окупантів регулярно фіксуються несправності систем катапультування. Про це повідомили представники Центру протидії дезінформації при РНБО України.

При огляді військовими фахівцями української збитих літаків і вертольотів РФ спостерігаються серйозні несправності крісел-катапульт.

Крісло-катапульта-рятувальна система для швидкої евакуації екіпажу військового літака, вертольота в разі аварійної ситуації. Здійснюється за рахунок пострілу (катапультування) крісла разом з пілотом з літального апарату за допомогою стисненого повітря, порохового заряду, ракетної системи, після чого крісло автоматично відкидається і пілот приземляється з парашутом.читайте такожП'ять винищувачів, "вертушка" і Бук: у ЗС розкрили втрати РФ за добу

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що повітряні сили української армії в п'ятницю, 11 березня, здійснили близько 10 нальотів на колони ворожої техніки, вразивши російський винищувач-бомбардувальник і ще 5 цілей.

"11 березня група тактичного призначення у складі бомбардувальників Су-24м, штурмовиків Су-25, вертольотів Мі-24 армійської авіації здійснили до десяти нальотів на колони ворожої техніки, завдали потужні ракетно-бомбові удари по броньованій техніці і живій силі ра**истов", - йдеться

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти