У Мукачеві в ДТП загинув відомий футбольний тренер з дітьми

19 липня 2020, 18:44оновлено 20 липня 2020, 01:29
Вижити в аварії вдалося тільки дружині спортсмена.
Віктор Ряшко
Віктор Ряшко загинув у ДТП з двома дітьми / Фото: Telegram. Віктор Ряшко

На Закарпатті в ДТП загинув головний тренер мукачівської футбольної команди Мункач Віктор Ряшко разом з дітьми 11 і 13 років.

"Головний тренер ФК Мункач Віктор Ряшко загинув у ДТП під Мукачево. Єдина людина, що вижила в автомобілі Mazda - жінка тренера. Також в автомобілі було двоє дітей 11 і 13 років — вони також загинули. Інформацію неофіційно підтверджують в лікарні Мукачева", — повідомив в Telegram місцевий журналіст Віталій Глагола.

В результаті аварії зіткнулися кросовер Mazda і вантажівка з причепом. ДТП сталося 19 липня о 16:30.

У Мукачеві в ДТП загинув відомий футбольний тренер з дітьми
/ Фото: Telegram/Віктор Дієслова

Mazda CX-5 постраждала дуже серйозно, від автомобіля залишилася гора металу. Вантажівка після зіткнення злетіла з дороги і загорілася.

Як відомо, Віктор Ряшко грав півзахисником в союзному чемпіонаті, потім став тренером. Очолював команди Нива Тернопіль, Закарпаття Ужгород і ФК Мукачево.

Нагадаємо, в Житомирі в результаті нещасного випадку 5-річний хлопчик впав під колеса молоковоза і загинув, а його батьки ледь не влаштували криваву розправу над іншою дитиною, яка випадково опинилася у вантажівці.

Як раніше повідомлялося, в Липецькій області Росії сталася жахлива ДТП з рейсовим автобусом, в якому їхали 39 українців, в тому числі дитина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти