На Рівненщині сержант ЗСУ до смерті забив солдата-контрактника

27 липня 2020, 16:33
Конфлікт спалахнув на ґрунті неприязних відносин.
На Рівненщині сержант ЗСУ до смерті забив солдата-контрактника
У військовій частині на Рівненщині загинув солдат / rv.npu.gov.ua

Сержанта роти ВСУ затримали у Рівненській області за підозрою у вбивстві солдата.

Як повідомляє УНН з посиланням на правоохоронні органи, в реанімаційне відділення Дубенської центральної лікарні вчора, 26 липня, був доставлений військовий, який проходив службу за контрактом водієм у розвідроті військової частини, що дислокується в Дубно.

У солдата (1982 року народження) були численні травми тулуба і голови, від яких він згодом помер.

відео дня

За підозрою в скоєнні злочину затриманий сержант (1990 року народження), який проходить службу за контрактом у цій розвідувальної роти за контрактом.

В ГУ НП в Рівненській області уточнили, що близько о пів на першу ночі 30-річний військовослужбовець поблизу контрольно-пропускного пункту на ґрунті неприязних відносин наніс 37-річному колезі удар кулаком в обличчя, від якого він упав на асфальтне покриття

Потерпілий пішов у казарму, однак на ранок йому стало зле. Попри вжиті реанімаційні заходи врятувати життя йому не вдалося.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть 37-річного чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми з переломами кісток черепа та крововиливами в головний мозок.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, слідчі Дубенського відділу поліції затримали 30-річного чоловіка в порядку статті 208 КПК України та повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що слідчі Військової прокуратури Донецького гарнізону закінчили досудове розслідування справи командира ЗСУ, який побив до смерті підлеглого.

Справу направлено до суду. За такий злочин офіцерові загрожує до десяти років тюремного ув'язнення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти