Тиждень буде дуже неприємним: астролог назвав найнебезпечніші дати і регіони України

28 листопада 2022, 20:40
П'ятниця, субота, неділя цього тижня будуть дуже активні, як на війні, так і в житті.
Війна в Україні, гороскоп для України,
Війна в Україні / pixabay

Українців попередили про нові ракетні удари Росії. Як каже астролог Олексій Кириченко, цей тиждень буде напруженим.

"В кінці листопада актуальні знаки зодіаку Стрілець і Риби. У них багато планет. Риби пов'язані з невизначеністю, з війною, яка буде в регіоні моря або річки проходить. А знак Стрілець, в даному випадку, пов'язаний з "наполеонівськими" планами", - говорить астролог.

Поки місяць не увійде в Овен, а увійде він в п'ятницю 2 грудня, війна більше буде виглядати про закінчення старих процесів, зазначає він.

"Вже з п'ятниці почнуться нові процеси на війні. На початку тижня місяць буде перебувати у Водолії. Цей знак зодіаку дружній. Це означає - що разом бити добре ворога", - каже астролог.

За словами Олексія Кириченка, в кінці тижня місяць буде в Овні, який означає йти вперед.

"П'ятниця, субота, неділя будуть дуже активні, як на війні, так і в житті. Можливі військові операції. В районі 1 грудня будуть напрацьовані аспекти. Швидше за все тяжкість у війні пов'язані з територіями, які ближче до моря. Найважчі дні у війні будуть до 8 грудня, це повний місяць на Марсі, а Марс - планета війни", - сказав астролог.

Гороскоп на тиждень по днях

  • Понеділок 28 листопада вечір і до ранку вівторка 29 листопада, можливі відключення еклектик і бомбардування.
  • У середу можуть виникнути проблеми дезорієнтації та ілюзії.
  • У четвер, 1 грудня, можлива ескалація війни в районі моря або річки.
  • У п'ятницю, 2 грудня, день нових починань.
  • У суботу буде дуже активним днем, а неділя буде дуже непростою. На вихідних потрібно активно працювати.

"Цей тиждень, з військової точки зору, може бути більш активним. Прискорення ситуації будуть у першій половині грудня. Найбільш важливі події на війні будуть в кінці листопада і початку грудня. Можливий прорив в районі Запорізької області", - сказав астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти