"Наше сонечко вийде": Данілов розповів, чи може Україна програти війну

13 грудня 2023, 22:10
1181
На боці України величезна кількість країн, які спільно з нами допомагають боротися з країною-агресоркою Росією.
'Наше сонечко вийде': Данілов розповів, чи може Україна програти війну
Данілов відповів чи може Україна програти війну / Коллаж: Главред, фото: УНИАН, 115 отдельная бригада Сил территориальной обороны ВСУ

Україна не програє війну і це обумовлено великою кількістю країн-союзників, які стоять на нашому боці у боротьбі проти Російської Федерації. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону.

"Війну ми точно не програємо, тому що на нашому боці правда, на нашому боці величезна кількість країн, які спільно з нами допомагають нам боротисяз цією мерзотою під назвою Російська Федерація. Що стосується ситуації появ в засобах масової інформації тих чи інших рекомендацій, я хочу звернути увагу, що це не нова історія. Але ви не побачите жодного підпису і жодного офіційного представника, який би офіційно починав про це говорити", - запевнив Данілов.

Однак він зазначив, що можуть існувати складні ситуації на фронті, що є природнім. Не зважаючи на це, Данілов наголосив на важливості того, щоб жодна з цих ситуацій не була фатальною для країни. Він закликав не падати духом та підкреслив, що на сьогоднішній день немає нічого фатального для країни.

відео дня

Він також підкреслив, що на фронті можуть бути складні ситуації, але "після кожної ночі наступає день" і "наше сонечко обов'язково вийде".

"Нам не треба зараз впадати в песимізм. Складні ситуації бувають, головне, щоб вони не були фатальними. Нічого фатального на сьогоднішній день немає", - додав секретар РНБО.

Прогнози завершення війни

Нагадаємо, розгром російської армії та повне знищення її особового складу в Україні є єдиним способом завершення війни. За словами полковника запасу ЗСУ Романа Світана, бойові дії можуть тривати до приєднання України до НАТО, ймовірно у 2025 році.

Також глава Офісу президента, Андрій Єрмак, вважає, що визначити точні строки завершення війни з російськими загарбниками неможливо. В інтерв'ю він сказав, що ми пройшли вже "70 метрів зі 100", проте залишається ще "найважчий" останній етап.

Як повідомляв Главред, Україна вже майже два роки в стані війни, але назвати точний сценарій її завершення складно. Екскомандир військового підрозділу "Айдар" Євген Дикий розповів, що окупанти можуть продовжувати війну до 2025 року, очікуючи на зміни в політичній ситуації.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти