"Покараний Містер Хам": затримано харків'янина, який знущався з поліцейських

27 травня 2021, 11:21
1082
Чоловікові, який нецензурно висловлювався у бік правоохоронців, загрожує покарання, передбачене однією зі статей Кримінального кодексу.
Затримано відомого блогера, дізналися журналісти
Правоохоронці затримали блогера Mister XAM, дізналися журналісти / facebook.com/Андрій Рубель

Очільник Головного управління Нацполіції у Харківській області Андрій Рубель повідомив, що за неповагу до правоохоронців затриманий 35-річний харків'янин.

Чоловік ображав патрульних, вдавався до хамства й нецензурної лайки, написав глава відомства на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, стосовно зловмисника розпочато кримінальне провадження.

відео дня

Проти чоловіка розпочали справу за ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу – Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків

У Харкові затримано автоблогера Mister XAM, який знімає на відео, як під час спілкування ображає поліцейських, повідомляє policecontrol.info.

В YouTube є канал Mister XAM, на який підписані майже 93 тисячі інтернет-користувачів. Блогер, зокрема, розповідав юзерам, "як правильно загнати поліцая у глухий кут та поставити "царька" на місце.

Затримано відомого блогера, з'ясували журналісти
Правоохоронці затримали блогера Mister XAM, з'ясували журналісти / facebook.com/Андрей Рубель
  • Довідка. Якщо в Україні працівникам правоохоронних органів погрожувати насильством, можна відмовитися за ґратами, пише kku.com.ua.
  • Ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу передбачає покарання у вигляді виправних робіт на термін до двох років чи арешт до шести місяців або обмеження волі на термін до трьох років, або позбавлення волі на такий самий проміжок часу.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти