Нацкорпус ініціює проведення вишколів через загрозу російської агресії

17 листопада 2021, 12:37
170
Національний Корпус активізує діяльність Штабів оборони через високу ймовірність наступу з боку Російської Федерації
Нацкорпус ініціює проведення вишколів через загрозу російської агресії

З метою підготовки населення до протидії російській агресії та у зв’язку з ситуацією на польско-білоруському кордоні Штаби оборони проведуть вишколи для всіх бажаючих у Києві, Харкові та на Волині. Про це повідомляє пресслужба Нацкорпусу.

"Як вам події на білорусько-польському кордоні? Ми вже висловили підтримку полякам, а окремі наші активісти наперед записались у добровольці у разі, якщо ситуація стане критичною. Але не забуваємо, що у нас 8-ий рік триває війна з РФ. На нашому східному кордоні стоїть не натовп азійських мігрантів, а озброєні російські солдати. І вони теж готові рушити на нас, якщо Кремль забажає", - сказано у повідомленні.

Зокрема 20 листопада відбудеться вишкіл у Києві, початок об 11.00 на території колишнього заводу "Атек". На учасників чекають заняття зі зброєю, тактична медицина та багато іншого, повідомляє Нацкорпус.

відео дня

21 листопада о 12.00 вишкіл відбудеться на Волині поблизу м.Рожища на полігоні загального користування. Також Штаб оборони Харківщини оголосив попередню реєстрацію на майбутній вишкіл.

Як повідомляють світові ЗМІ, протягом останніх тижнів Росія посилила концентрацію військ на кордоні з Україною. Політики та експерти оцінюють загрозу наступу РФ як високу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти