На Волині завершили "Велике будівництво" приймального відділення обласної лікарні

14 липня 2021, 17:28
Загальна вартість об'єкта склала понад 20 млн гривень, кошти виділили з державного та обласного бюджетів.
На Волині завершили

У Луцьку повністю завершили реконструкцію приймального відділення Волинської обласної клінічної лікарні, наразі очікують дозвільних документів, аби розпочати роботу відділення.

Реконструкцію провели у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомив голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

На Волині завершили

"Сучасне медичне обладнання, зручний розподіл пацієнтів, наявність медичних блоків та заїзди для швидкої – усе це у відновленому відділенні екстреної медичної допомоги", - наголосив очільник області.

відео дня

До відремонтованого відділення також придбали потужний комп’ютерний томограф та рентген-апарат. Окрім цього, для надання пацієнтам швидкої та якісної допомоги, для медзакладу передбачені устаткування й обладнання, яке затверджено МОЗ України для усіх відділень екстреної медичної допомоги (УЗД–апарат, ендоскопічне обладнання, кардіомонітори, дефібрилятори, апарати ШВЛ та лабораторне обладнання).

На Волині завершили

Загальна вартість об’єкту становила понад 20 мільйонів гривень, кошти виділили з державного та обласного бюджетів. Ремонтні роботи розпочали у жовтні минулого року.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що планом президентської програми на 2021 рік передбачено запустити в роботу 177 нових приймальних відділень у лікарнях по всій Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти