На Вінниччині фермери виростили на полі найбільший тризуб в Україні

21 серпня 2021, 15:40оновлено 21 серпня 2021, 19:42
Зафіксували рекорд у Вінницькій області представники Національного реєстру рекордів якраз за кілька діб - до настання чергового Дня Незалежності.
Поле
На Вінниччині фермери виростили на полі самий Тризуб в Україні / suspilne . media

Під Вінницею, у Гайсинському районі місцеві фермери створили на полі при посіві величезний тризуб завширшки понад 570 метрів (і довжиною понад кілометр) - до Дня Незалежності. Про це повідомляє портал "Суспільне".

Аграрії присвятили гігантську національну символіку 30-й річниці відновлення незалежності України. Тризуб внесли до реєстру як національний рекорд. Тепер супергерб красується в полі в селі Серединка Гайсинського району.

Зафіксували рекорд представники Національного реєстру рекордів якраз за кілька днів до Дня Незалежності.

"Так наше село хоче привітати всю Вінницьку область зі святом", - зазначила одна з організаторів створення тризуба на полі Людмила Олексюк.

читайте такожЗеленський у вишиванці віджався 30 разів і запустив флешмоб до Дня Незалежності

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у Вінницькій області фермери виростили спеціальні яблука з тризубом - к 30-річчю з Дня проголошення Україною незалежності.

"Наклейки були зроблені десь тиждень тому, тобто наклеюється на зелену частину яблуко, з часом на сонці запалюється яблуко і під наклейкою залишається зеленим, ось і маємо такий результат", — розповів фермер Руслан Заїка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти