На Прикарпатті малолітні хулігани розтрощили могили на кладовищі і зняли це на відео

29 серпня 2021, 09:15
Діти пошкодили плити склепу в місці поховання померлих.
На Прикарпатті малолітні хулігани розтрощили могили на кладовищі і зняли це на відео
У Коломиї неповнолітні осквернили могили / if.npu.gov.ua

У Коломиї Івано-Франківської області поліціянти встановили особи трьох підлітків, які пошкодили могили на кладовищі. Неповнолітні до того ж знімали на відео, як руйнували склеп.

Інцидент 27 серпня виявили поліціянти Коломийщини на території міста. Згодом було встановлено, що могили пошкодили троє неповнолітніх жителів, яким 13 і 14 років. Підлітків розшукали і привезли до відділку, повідомили у поліції Івано-Франківської області.

Співробітники правоохоронних органів також перевірили телефони затриманих і вилучили з них фото і відео моменту наруги. З неповнолітніми поліціянти поспілкувалися у присутності батьків та працівників служби у справах дітей.

відео дня

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

На Прикарпатті малолітні хулігани розтрощили могили на кладовищі і зняли це на відео
Підлітки понівечили склеп у Коломиї / Фото прес-служби поліції Івано-Франківщини

Раніше Главред вже повідомляв, що на Львівщині цвинтарний вандал розбив майже 60 хрестів на могилах Січових Стрільців. Мер Стрия розцінює інцидент як провокацію і хоче залучити СБУ.

Також повідомлялося, що у Львові кілька дівчат, святкуючи 18-річчя своєї подруги, запалювали феєрверки та танцювали під музику на Меморіалі Героїв Небесної Сотні. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом осквернення пам'ятника.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти