На Полтавщині цього року реалізують 19 об’єктів "Великого будівництва" Зеленського

18 січня 2022, 12:24
На Полтавщині цього року реалізують 19 об’єктів

Цього року на Полтавщині планують розпочати реконструкцію рентгено-діагностичного кабінету Кременчуцького обласного онкологічного диспансеру. Роботи проведуть в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Про це повідомив очільник Полтавської ОДА Дмитро Лунін.

"Поява програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" поклала початок кінця епохи довгобудів на Полтавщині та відкрила шлях до реалізації нових масштабних проектів у регіоні", - розказав Дмитро Лунін.

Загалом в області втілюватимуть 19 інфраструктурних проєктів з різних сфер: медицини, спорту, освіти, культури.

відео дня
На Полтавщині цього року реалізують 19 об’єктів
На Полтавщині цього року реалізують 19 об’єктів
На Полтавщині цього року реалізують 19 об’єктів

"Включення об'єкта до програми Президента "Великого будівництва" – це гарантія того, що він буде завершений, а його роботи не розтягнуться на десяток років", - наголосив Лунін.

Очільник обласної адміністрації додав, що за програмою президента вже завершили реставрацію обласної філармонії та добудували обласний кардіоцентр - найтехнологічнішу лікарню Полтавщини. Звели "Акварену" – новий спорткомплекс у Полтаві та закінчили першу чергу об'їзної дороги навколо Полтави.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з цього року "Велике будівництво" Президента Володимира Зеленського розпочне оновлення 48 обласних лікарень, по одній дитячій та одній дорослій лікарні у кожній області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти