На Львівщині за програмою Зеленського відбудують 37 мостів "Малого Карпатського кола", 6 зараз у роботі

26 жовтня 2021, 13:04
На Львівщині за програмою Зеленського відбудують 37 мостів

У Львівській області в ході реалізації проєкту Мале Карпатське Коло, що є частиною програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", наразі триває ремонт 6 мостових переходів на трасах М-06 Київ - Чоп і Т-14-24 Сколе - Славське.

На сторінці Служби автомобільних доріг у Львівській області у Facebook повідомляється, де саме незабаром з'являться оновлені мости.

Мета формування Малого Карпатського Кола полягає у поліпшенні транспортного сполучення з районами центральних Карпат у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. Відновлення доріг Малого Карпатського Кола дозволить збільшити туристичний потенціал і позитивно позначиться на соціально-економічному становищі регіону.

відео дня

В межах Львівської області протяжність відновлених доріг МКК складе 75,5 км. В ході формування Малого Карпатського Кола тут також відремонтують 37 мостових переходів.

Наразі один з мостів капітально ремонтується у селі Тухолька. Він проходить через річку Бринівка на дорозі М-06.

Через Бринівку на Львівщині капітально ремонтується також міст у селі Плав'є, а через річку Сможанку - у селі Сможе.

На Львівщині за програмою Зеленського відбудують 37 мостів

На завершальній стадії перебувають роботи з ремонту мосту через річку Орява біля однойменного села і через річку Орявчик у селі Козьова.

На Львівщині за програмою Зеленського відбудують 37 мостів

Шостий міст, що ремонтується, розташований у селищі Славське на дорозі Т-14-24 Сколе - Славське, він проходить над річкою Опір.

На Львівщині за програмою Зеленського відбудують 37 мостів

Нагадаємо, в 2021 році в рамках Національної програми відновлення мостів, що є частиною інфраструктурної програми Володимира Зеленського "Велике будівництво", в Україні планується побудувати і відремонтувати 246 мостів і штучних споруд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти