На Львівщині відкрили найвищий флагшток області

23 серпня 2021, 14:57
58
Флагшток у Львівській академії сухопутних військ став єдиним в Україні, встановленим на території військового навчального закладу.
На Львівщині відкрили найвищий флагшток області

Сьогодні, 23 серпня, в День Державного Прапора у Львівській Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного було відкрито найвищий флагшток області. На флагштоку висотою 50,5 м, встановленому в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", було піднято прапор України розміром 8 на 12 метрів. Про це повідомляється на сайті Львівської ОДА.

На Львівщині відкрили найвищий флагшток області

"Прапор - це один із найбільших, найвищих символів державності. Прапор - це та свята річ, яку не дозволяє собі втратити жодне військо. Це те, що означає: "Тут - Україна!" - сказав на церемонії відкриття флагштока голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Флагшток у Львівській академії Сухопутних військ став не тільки найвищим в області, а й єдиним в Україні, встановленим на території військового навчального закладу і відкритим для загального відвідування.

відео дня

Прапор Львівської академії височить над усім Львовом, оскільки сам навчальний заклад розташований на одній з найвищих точок міста.

Навколо флагштока облаштовано громадський простір з озелененою територією і обладнаними місцями відпочинку.

Територія навколо флагштока відокремлена від решти території Академії особливими підпірними стінками різної висоти і скляним огородженням.

Вартість всього проєкту склала 12 млн грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти