На Київщині влада і правоохоронці покращать координацію спільної роботи

6 червня 2024, 14:32
51
Киевская ОВА

Очільник Київської ОВА Руслан Кравченко закликав правоохоронців до посилення координації спільної роботи. Про це він написав на власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

За його словами, люди очікують від влади активізації антикорупційних заходів на всіх рівнях. Адже, сьогодні в суспільстві надзвичайно великий запит на справедливість та прозорість. Особливу увагу Кравченко звернув на необхідність забезпечення відкритості тендерних закупівель.

"Разом з правоохоронцями продовжуємо детальний аналіз тендерів громад, районів, структурних підрозділів адміністрації. Насамперед, щодо відбудови житла, зруйнованого російськими окупантами. Проєкти, які реалізуються, мають відповідати вимогам часу. Чітке обґрунтування, ефективне використання коштів, жодного завищення цін на матеріали, товари та послуги. Це головна вимога ефективної та якісної відбудови", – написав він.

відео дня

Іншим спільним завданням влади і правоохоронців Руслан Кравченко бачить наповнення бюджету завдяки вдосконаленню заходів, які запобігають незаконному ухиленню від сплати податків та інших обов’язкових платежів.

Нагадаємо, у травні цього року Київська ОВА розірвала договори з підрядниками, які зривають графіки відбудови об’єктів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти