На Харківщині знайшли поховання 6 окупантів, серед них – підполковник Герасимов

21 травня 2022, 14:47оновлено 21 травня 2022, 16:01
Тіла російських військових закопали місцеві жителі.
На Харківщині знайшли поховання 6 окупантів, серед них – підполковник Герасимов
На Харківщині знайшли поховання 6 окупантів/ Facebook Олексій Болвінов

На Харківщині у Золочівському районі знайшли поховання шести російських окупантів. Військових РФ поховали місцеві жителі.

Тепер працівники поліції ексгумували тіла військових ворожої держави, щоб підготувати їх до передачі згідно з міжнародними процедурами. Про це повідомив заступник начальника ГУ Нацполіції в Харківській області – начальник слідчого управління Сергій Болвінов у Facebook.

За його словами, поліції повідомили про те, що були знайдені могили на різних вулицях населеного пункту без будь-яких знаків – на них тільки стояли саморобні хрести.

відео дня

"Нам довелося викопати ці могили – для встановлення осіб та їхньої передачі відповідно до міжнародних процедур. Росіяни не зацікавлені забирати вбитих", – наголосив Болвінов.

Загалом знайшли шість тіл загиблих військових РФ. Вони усі були у форменому одязі російських збройних сил. Один зі знайдених загиблих – підполковник Герасимов В.С.

"Коли ми допитали місцевих мешканців, ми дізналися, що це захоронили місцеві, тому що це "по-православному", – зазначив Болвінов.

Раніше повідомлялося, що українські військові ліквідували командира відділення стрілецької роти снайперів Сергія Царькова, який родом з міста Борзя Забайкальського краю Росії. Він був найкращим снайпером своєї бригади.

Нагадаємо, у боях під Харковом українські бійці ліквідували 39-го старшого офіцера російської армії – підполковника Фезула Бічікаєва.

Дивіться онлайн новини Харкова:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти